Cele mai bune branduri bluze de toamna

Cele mai bune branduri bluze de toamnă

Cele mai bune branduri de bluze de toamnă sunt cele realizate de designerii românii, italieni și francezi, recunoscute la nivel internațional datorită croielilor deosebite, îndrăznețe, folosirii materialelor de cea mai înaltă calitate și tehnicilor moderne de realizare a acestora. Ținutele office, casual sau de ocazie ies în evidență datorită acestor […] mai mult »

Cele mai scumpe bluze de toamna

Cele mai scumpe bluze de toamnă

Cele mai scumpe bluze de toamnă sunt cele realizate din materiale deosebite (mătase, dantelă, cașmir), cu croieli clasice sau îndrăznețe, inserții de broderii și elemente de decorare aplicate manual. Indiferent că vorbim despre cămăși office sau bluze casual, despre modele cu măneci largi, umeri mari, extravaganți, volane aplicate pe umeri […] mai mult »

Cele mai ieftine bluze de toamna

Cele mai ieftine bluze de toamnă

Prețul unei bluze variază în funcție de materialul din care este fabricată, tehnica de realizare a acesteia și existența sau lipsa elementelor de decorare. Astfel, cele mai ieftine bluze de toamnă sunt cele realizate din tricot, bumbac simplu sau bumbac în combinație cu fibre sintetice (poliester, elastan, văscoză), cu croială […] mai mult »

Cămăşile şi bluzele cu volănaşe şi imprimeuri, favoritele toamnei

Volanele ataşate vestimentaţiei feminine au reprezentat întotdeauna o piesă de rezintenţă. Volanele au dat eleganţă, farmec şi originalitate unei ţinute şi sunt reprezentantele feminităţii. Într-o bluziţă cu volane se va regăsi orice femeie, chiar şi cele care nu sunt adeptele eleganţei şi fineţei absolute. Cămaşa cu volane este o combinaţie […] mai mult »