6 bluze care nu trebuie să-ţi lipsească în această toamnă

Chiar dacă a venit toamna, anotimpul ploilor şi al vântului, ne putem înveseli ţinuta alegând creaţii vestimentare în ton cu tendinţele anului, apelând la culori şi accesorii preferate. Toamna anului 2017 este schiţată în tonuri vestimentare vesele, în dantele şi volane, în cămăşi supradimensionare sau în nasturi originali aplicaţi pe materiale şi croieli simple.

6 bluze care nu trebuie sa ti lipseasca

Picture 5 of 5

Dantela pare a fi vedeta toamnei 2017. Fie aplicată parţial pe mâneci sau gulere, fie întreaga bluză este realizată din dantelă, dantela este specială şi elegantă, se pretează oricăror tonuri coloristice şi se asortează atât unei fuste, cât şi unei perechi de pantaloni. Dantela poate jongla foarte bine cu texturi elegante, dar şi cu practicul denim.

Volanele sunt şi ele la mare căutare în această toamnă. Fie ataşate doar la gât, fie pe mâneci sau în partea de jos a bluzei, farmecul acestor accesorii dă o notă aparte şi cadrează foarte bine oricărei ţinute şi oricărui context.

Cămăşile cu fundă mare la gât, înnodată în cele mai interesante moduri, reprezintă o piesă care nu ar trebui să lipsească din garderoba niciunei femei în această toamnă. Elegante şi cu un farmec aparte, cămăşile cu acest tip de închidere sunt uşor de asortat oricărui tip de eveniment.

Cămaşa supradimensională este şi în acest an în tendinţe. Ofertantă din punct de vedere al asortării cu varii ţinute, este extrem de practică şi foarte uşor de purtat. Dă lejeritate şi relaxare, oferă un aer special şi tineresc.

Influenţa masculină este prezentă şi anul acesta. Din garderobă nu trebuie să lipsească o cămaşă cu iz masculin, care se poate potrivi foarte bine atât unei fuste drepte, cât şi unei perechi de pantaloni eleganţi.

Bluziţele simple nu pot lipsi din dulapul cu haine. Ne vor ajuta să întâmpinăm toamna cu zâmbetul pe buze, oferindu-ne bună dispoziţie prin accesorizarea bogată de care pot dispune. Jocurile de nasturi şi mărgele se potrivesc foarte bine unui material uni, în croieli simple şi delicate. Asortarea cu o pereche de pantaloni eleganţi sau cu o fustă simplă din punct de vedere cromatic, va face din bluziţa simplă un obiect vestimentar frumos şi extrem de practic.

Astfel, toamna anului 2017 ne aduce multe volane, funde, dantele, cămăşi simple sau supradimensionale şi tente masculine, toate croite şi cusute în modele clasice şi moderne, îndrăzneţe şi interesante.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*