Brățările din perle – un simbol al feminității

Vrei să-ți pui în valoare personalitatea? Alege brățările din perle – un simbol al feminității, extrem de căutate și populare în întreaga lume.

Perlele se numără printre cele mai vechi pietre descoperite. Vreme de secole, în jurul lor s-au creat adevărate legende și credințe, care n-au făcut altceva decât să le sporească și mai mult farmecul. Află de ce sunt brățările din perle – un simbol al feminității, cine le poartă și cum le accesorizezi corect.

Cum au ajuns perlele să fie asociate cu feminitatea

O primă legătură între feminitate și perle a apărut odată cu mitologia. Conform credințelor antice ale romanilor, Venus, zeița dragostei, s-a născut din spuma mării, aidoma unei perle. Această imagine a fost imortalizată și a devenit celebră, ulterior, grație picturii lui Sandro Botticelli, intitulată sugestiv – “Nașterea lui Venus” (1484).

Tot în perioada renașterii, picturile creștine o înfățișau pe Fecioara Maria purtând adesea perle. De aici până la relația perle-feminitate-puritate a fost un singur pas.

Perlele și-au menținut acest statut până în ziua de astăzi, când continue să sugereze finețea și perfecțiunea reprezentantelor sexului frumos.

Ce vedete preferă accesoriile și brățările din perle – un simbol al feminității

Printre vedete care au fost suprinse, în ultimii ani, purtând cu mândrie accesorii din perle se numără atât actrițe de la Hollywood, cât și prințese. Iată doar câteva dintre ele:

  • Blake Lively, actrița americană, devenită celebră grație serialului “Gossip Girls”
  • Emma Watson, actriță britanică și model, celebră pentru rolul jucat în seria “Harry Potter”
  • Scarlett Johansson, actriță americană de film
  • Kate Middleton, ducesă de Cambridge, soția prințului William
  • Prințesa Madeleine, Ducesă de Hälsingland și Gästrikland.

Brățările din perle, un accesoriu popular în 2019

De la ținutele office până la cele casual, toate se potrivesc de minune cu accesoriile din perle. Deloc întâmplător, aceste pietre au revenit pe podium și în garderoba mai multor bloggeri sau celebrități. De o popularitate deosebită se numără brățările, mai exact:

Brățările clasice din perle oferă un aspect ultra-feminin și pot fi găsite în gama de accesorii de la Iris Boutique. Fie simple, create dintr-o singură perlă, precum este brățara de argint cu perlă Argo White Pearl ori Argo Purple Pearl, sau alcătuite dintr-un mix de pietre prețioase, cum ar fi brățara cu perle și argint Agata Green sau Agata Red, fiecare dintre ele va atrage privirile și va pune-n valoare atât o rochie de seară, cât și un outfit obișnuit.

Printre accesoriile în vogă anul acesta se numără brățările din perlă cu pandantive. La Iris Boutique poți găsi asemenea accesorii, din perle, argint și diamante, cu pandantiv în formă de căluț. Cu un iz copilăresc, modele de tipul Isabella Gold și Isabella Silver vor estompa rigiditatea unei ținute de birou, fără a fi însă excentrice. În plus, calul, la rândul său, este considerat un simbol al eleganței și grației.

  • Modelul de brățară în torsade

Nu în ultimul rând, pentru rochiile de seară sau stilul vintage se potrivesc de minune brățările din perle cu aspect împletit, în torsade. Un exemplu sunt modelele cu perle și argint Madonna Pink sau Madonna Purple, care pot fi găsite în colecția Iris Boutique.

Prin urmare, fie că preferi stilul modern, vintage, chic, casual sau de seară, o brățară de perle poate fi tot de ce ai nevoie pentru a da un accent deosebit și feminin ținutei tale.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*