Cum alegi un cadou și care sunt cele mai cunoscute mărci de ceasuri de damă

Știai că primul ceas de mână a fost creat pentru o femeie? Ceasul a fost făcut pentru contesea Koscowicz din Ungaria, de către producătorul de ceasuri elvețian Patek Philippe în 1868. De atunci, lumea ceasurilor a înflorit în termeni de mecanică și design.

ceasuri dama

Cumpărăturile sunt adesea o provocare. Unele cadouri sunt relativ ușor de cumpărat, deoarece este evident că darul se potrivește cu destinatarul. Ceasurile pentru femei sunt un tip de cadou, însă, în care cumpărătorii au dificultăți de selecție. Alegerea ceasului potrivit cere celui care cumpără să cunoască câteva lucruri despre destinatar. De aceea, specialiștii de la watchshop.ro îți oferă câteva sfaturi care ar trebui să te ajute la achiziționarea unui ceas de damă. Cei care oferă cadoul ar trebui să fie conștienți de împrejurările în care femeia în cauză intenționează să poarte ceasul și ar trebui să aibă, de asemenea, o idee despre culorile pe care femeia le poartă în mod obișnuit.

În cele din urmă, cunoașterea destinatarului este doar un aspect al cumpărării ceasului pentru doamne drept cadou. Cumpărătorii ar trebui să urmeze, de asemenea, o serie de alte sfaturi oferite de către watchshop.ro pentru a alege un ceas care să fie perfect pentru damă.

Sfaturi pentru cumpărarea unui ceas de damă ca și cadou

Cumpărarea unui cadou, în speță un ceas de damă, poate fi o adevărată provocare. Însă, urmând câteva sfaturi oferite de către watchshop.ro, ar trebui ca totul să decurgă ca la carte. Câteva cunoștințe despre preferințele destinatarului ar trebui, de asemenea, să îi ajute pe cumpărători să aleagă ceasul pentru doamne drept cadou.

1. Potriviți stilul ceasului cu stilul de viață al purtătorului

Un ceas ar trebui să corespundă stilului de viață al purtătorului, astfel încât dacă doamna în cauză este activă în aer liber, un ceas sportiv pentru alergare și drumeții poate avea sens. Dacă femeia are un stil vestimentar elegant, are funcții importante sau pur și simplu îi place ei să adopte un astfel de styling, atunci un ceas elegant ar trebui să fie alegerea perfectă. În cazul în care stilul este unul casual, se recomandă un ceas clasic sau unul smart.

2. Se potrivesc culorile ceasului cu caracteristicile fizice și garderoba

Cei care cumpără un ceas sport ar trebui să se concentreze exclusiv asupra funcționalității atunci când decid dacă ceasul este potrivit pentru ca doamna respectivă să-l primească ca și cadou, deoarece aspectul ceasului contează mai puțin decât modul în care se poate folosi ceasul. Pe de altă parte ceasurile moderne ar trebui să se potrivească la orice stil, indiferent că vorbim de un stil casual, elegant sau sportiv. Prin urmare, ar fi indicat să încerece să se potrivească mai degrabă culoarea ceasului la caracteristicile indicate mai sus, decât forma lui sau stilul. Un ceas alb, de exemplu, ar putea să arate mai bine în garderoba unei femei cu un ten frumos sau pentru cea care poartă adesea haine de culoare deschisă. Ceasurile negre completează culorile mai întunecate și caracteristicile fizice mai îndrăznețe, în timp ce un ton neutru (cum ar fi argintiul) merge bine cu o varietate de culori și caracteristici fizice. Aceste tonuri, totuși, tind să fie mai subtile decât tonurile extreme, cum ar fi tonurile negre și albe și colorate, cum ar fi roșu.

3. Alegeți un ceas proporțional

Proporționalitatea influențează și modul în care arată un ceas pe mâna unei femei. Așadar cei care cumpără un ceas pentru femei ca și cadou ar trebui să aibă în vedere ecranele mai mari și curelele mai largi pentru femeile mai înalte. Cel care cumpără cadoul poate, de asemenea, să se uite și la ceasurile pentru bărbați, ca și cadou pentru femei. De multe ori, unele ceasuri bărbătești se potrivesc femeilor care adoptă un stil masculin sau casual. În plus, ecranele mai mici și curele mai subțiri se potrivesc de minune femeilor minione.

4. Cumpărați un ceas de buzunar pentru doamnele care nu pot purta un ceas de mână

Dacă doamna nu poate purta un ceas de mână, luați în considerare cumpărarea unui ceas de buzunar. Aceste ceasuri se fixează pe îmbrăcăminte pentru a oferi purtătorului un acces ușor la ceas. Unii oameni se referă, de asemenea, la ceasuri de buzunar ca și ceasuri medicale, deoarece necesitatea condițiilor de muncă sanitare interzice multor asistente să poarte un ceas de mână. Ceasurile de buzunar vin într-o gamă largă de stiluri, deși doritorii ar putea dori să se aplece spre un ceas de buzunar casual.

5. Curelele interschimbabile asigură versatilitate

Consumatorii care caută un ceas de damă care oferă stil și versatilitate ar trebui să aleagă un model cu o curea interschimbabilă. Multe ceasuri pentru femei au curele care se pot potrivi cu diferite tipuri de evenimente. De exemplu, o curea din piele poate da ceasului un aspect mai casual, în timp ce o curea de metal face ca același ceas să pară mai puternic. Cei care nu sunt siguri ce fel de ceas să cumpere, pot alege un model cu o curea interschimbabilă, astfel încât acesta să se poată purta în mai multe ocazii.

6. Alegeți un ceas cu brățară metalică fixă

Ar putea fi dificil să obțineți circumferința încheieturii mâinii. În cazul în care este, atunci ar fi indicat să se mizeze pe achiziționarea uui ceas cu brățară metalică fixă, în genul brățărilor. De obicei, acestea nu au găuri, ca și cele din piele și cauciuc. În schimb, ele au legături și se închid doar la o circumferință. Dacă un astfel de ceas este prea mare, un bijutier poate elimina o legătură sau două pentru o taxă de serviciu relativ scăzută. Cumpărarea și instalarea de linkuri suplimentare pentru o bandă care este prea mică, deseori, costă mai mult.

7. Analiza brandurilor

Industria ceasurilor are numeroși producători care sunt renumiți pentru producerea de ceasuri de înaltă calitate. Unele mărci, cum ar fi Rolex și Breitling, servesc segmentul de lux al pieței. Alte mărci, cum ar fi Seiko, produc ceasuri practice care sunt de asemenea exacte și durabile, în timp ce un atlet poate aprecia funcționalitatea ridicată a unui ceas de sport Suunto. Indiferent de tipul de magazin de ceasuri pentru femei, aceștia ar trebui să analizeze ce mărci produc produse de calitate în acel segment al pieței.

8. Luați în considerare și cutia ceasului

Multe ceasuri de damă au și o cutie în care sunt puse. Chiar și așa, adăugarea unei cutii separate la cadou este o atingere atentă. Multe cutii de ceas dispun de mai multe compartimente pentru a păstra ceasuri și alte bijuterii, ceea ce face ca ideea cadourilor să fie deosebit de practică dacă cea care primește are mai multe ceasuri, dar nici o cutie în care să le pună. O cutie pentru ceas este, de asemenea, o modalitate sensibilă de a proteja ceasul cadou pentru a l menține timp de mulți ani.

Ceasuri de lux pentru femei cu gust

Ceasul este mai mult decât un accesoriu practic și funcțional. Este, de asemenea, și o bijuterie fină. Deci, deși trebuie să fie funcțional, ceasul trebuie să fie și atractiv și să aibă un anumit je ne sais quoi. Dispunând de o calitate excepțională, de artizanat și de design, ceasurile de lux reprezintă unele dintre cele mai bune ceasuri disponibile și modalitatea cea mai bună de a împodobi încheietura mâinii. Iată, așadar, care sunt cele mai căutate ceasuri de damă de lux de pe watchshop.ro

IWC Portofino Automat Zi și Noapte 37

Ceasul IWC Portofino Automatic Day & Night 37 este funcțional și elegant. Datorită necesităților practice, are o rezervă de putere de 42 de ore atunci când este complet descărcat, afișaj de timp secundar de 24 de ore și rezistență la apă de 3 bar. Când vine vorba de estetică, o curea de piele din aligator albastru închis și un cadran din oțel inoxidabil, cu 66 de diamante, fac o declarație lustruită. Un cadran alb, cu margele de perle, cu 12 diamante, se adaugă și la designul elegant.

Audemars Piguet Royal Oak Quartz

Audemars Piguet Royal Oak Quartz are un design sofisticat și elegant. Carcasa sa de 33 mm este fabricată din titan și are o placă de platină superbă, lustruită, cu 40 de diamante tăiate briliant. Brățara este, de asemenea, fabricată din titan și are legături de platină. Acest design curat și ascuțit permite cadranului albastru și marcajelor de oră aplicate în aur alb să fie în centrul atenției.

Vacheron Constantin Traditionelle model mic

Ceasul Traditionelle a lui Vacheron Constantin este uimitor. Placat cu un diamant de 1475 de lux, acest ceas elegant este extrem de apreciat. În timp ce diamantele sunt în mod firesc caracteristica standout, restul acestui design sofisticat al acestui ceas este de asemenea impresionant. Carcasa, cu diametrul de 30 mm și grosimea de 5,98 mm, este realizată din aur alb de 18 K, precum și cadranul și cureaua.

Patek Nautilus 7010 / 1R-011

În timp ce modelul Patek Nautilus 7010 / 1R-011 prezintă un design plin de farmec, estetica sa este departe de a fi ostentativă. Piesa elegantă din aur de trandafir are un set de 32 mm cu 46 de diamante. Argila opalina formează cadranul și marcajele de oră au aurul aplicat și un strat luminiscent. Când vine vorba de funcționalitate, o mișcare cu cuarț și rezistență la apă de 60 m asigură timpul și durabilitatea corectă pentru acest ceas.

Blancpain Quantieme Retrograde 3653-2954-58B

Quantieme Retrograde de Blancpain este un ceas cu auto-înfășurare, cu o complicație de fază lunară. Chiar dacă nu sunteți deosebit de interesat de lună și de fazele sale, veți găsi încă acest ceas o cumpărare vrednică și capricioasă. Carcasa este fabricată din aur roșu de 18ct, iar cadranul prezintă un rând de diamante. Cadranul este realizat din mărgele de perle și este de asemenea setat cu diamante, în timp ce pielea de struț alcătuiește cureaua.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*