Ghidul alegerii blănii perfecte

Îți plac blănurile naturale? Atunci ghidul alegerii blănii perfecte este pentru tine! Simbol al luxului, dar și al feminității, blănurile naturale au cucerit, de-a lungul timpului, multe inimi. Nu e de mirare că mulți și-ar dori această piesă vestimentară în garderoba lor. Dar cum o alegem? De ce ar trebui să ținem cont pentru ca investiția să merite? Articolul dat își propune să furnizeze răspunsuri la fiecare din întrebările menționate, oferind multe alte detalii importante și utile.

Descoperă ghidul alegerii blănii perfecte și baftă la cumpărături!

Ghidul alegerii blănii perfecte: optează pentru blana care se potrivește cu stilul tău

Una dintre cele mai comune blănuri utilizate în industria vestimentară este cea de iepure. Aceasta e cunoscută pentru frumusețea și versatilitatea sa. În plus, este surprinzător de accesibilă! Un asemenea tip de blană se remarcă prin aspectul mătăsos, moale și texturat. Te poți convinge purtând o piesă precum “Velvet Gri” a celor de la Iris Boutique.

Persoanele mai pretențioase se pot orienta spre blănurile mai rare, dar și mai scumpe. În top 3 la această categorie se numără blănurile din: zibelină, nurcă și chinchilla.

Zibelina e una dintre cele mai rare și mai scumpe blănuri de pe piață. Există două tipuri diferite: rusească și canadiană. Extrem de ușoare, dar impunătoare totodată, hainele din zibelină sunt purtate, adesea, ca îmbrăcăminte formală.

Nurca este una dintre cele mai cotate și iubite tipuri de blană de pe piață. E moale, ușoară și durabilă. Se potrivește pentru stilurile formale, dar și pentru cele casual. Cel mai frecvent, e purtată ca îmbrăcăminte elegantă de seară.

Blana de chinchilla este cea mai densă blană disponibilă pe piață. Mătăsoasă și ușoară, e perfectă atât pentru stilul formal cât și casual. Deoarece se găsește rar, prețul său este destul de pipărat. Poți însă alege oricând o blană cu aspect Chinchilla, precum modelul cu titlu omonim al celor de la Iris Boutique.

Ghidul alegerii blănii perfecte: firele de păr fac diferența

Deși toate blănurile naturale sunt recunoscute pentru capacitatea lor de a ne încălzi, proprietatea poate varia în funcție de tipul blănii.

Hainele de blană cu păr lung și/sau dens sunt considerate lideri la acest capitol. Din ele fac parte piesele vestimentare din blană de vulpe, castor, nurcă sau chinchilla. Deși mai scumpe, ele oferă un maxim de căldură și confort. Blana de vulpe “Glamour Orange Dark” de la Iris Boutique sau blana de nurcă “Black Beauty” Iris Boutique se înscriu perfect într-o asemenea categorie.

Dacă, în schimb, îți dorești o blană naturală calitativă, dar mai accesibilă ca preț, specialiștii sugerează alegerea blănii de castor sau raton. Vesta Sunshine Iris Boutique , din blană de raton, este disponibilă în patru nuanțe diferite și constituie o variantă excelentă.  

Ghidul alegerii blănii perfecte: culoarea preferată, blana preferată

Spre deosebire de blănurile artificiale, cele naturale sunt tratate cu mai puțini coloranți, deoarece culorile lor veritabile sunt extrem de frumoase și atractive.

Blănurile de zibelină rusească se remarcă prin nuanța maronie, cu un luciu ușor argintiu. Cele din zibelină canadiană au, în schimb, tonuri aurii, care amintesc de chihlimbar.

Iubitoarele de nuanțe albastru-gri, albastru-ardezie sau alb ar trebui să se orienteze spre blana de chinchilla. Iar persoanele care-și doresc ceva neobișnuit pot opta oricând pentru blana de vulpe, disponibilă într-o gamă variată de nuanțe, inclusiv argintiu, roșu, alb, gri sau amestecuri ale acestora, cum e cazul acestui modelului “Royal Maro-Gri-Alb” de la Iris Boutique. Transformă-ți blana într-o adevărată piesă statement, care să vorbească despre gusturile și preferințele tale. Astfel ea se va mula perfect pe personalitatea ta.


MWISHO PE FACEBOOK

Ai ceva de adăugat?...

*